Trainingen

Toos Bartlema werkt met wat het leven je te zeggen heeft. Elk voorwerp, elke gebeurtenis en elke persoon in je leven heeft jou iets te vertellen. En de vraag is of je bereid bent het gesprek aan te gaan met de wereld om je heen.
Ze vertaalt met alle liefde. Wat betekent dat terugkerende kwaaltje, die confronterende partner, of die lekke band? Wat is de onderliggende boodschap hiervan?

De trainingen die je bij Toos Bartlema kan volgen zijn afgestemd op jou als persoon, elk traject is uniek. Elke vraag die je in je leven hebt kun je met haar doornemen en samen gaan jullie op zoek naar inzichten en richtlijnen.

Elk traject is uniek, Toos werkt niet volgens een vast recept. Haar visie is de leidraad. Wanneer het traject ertoe leent, zullen haar dieren ook een rol van betekenis in hebben.

Ze heeft lange ervaring met het begeleiden van individuen, partners, groepen en bedrijven.
Elke persoon, elke plek en elk moment vraagt een andere werkwijze; elk traject wordt dan ook in overleg vormgegeven.

Toos Bartlema eert altijd de onvoorspelbare factor in haar sessies en in het leven, datgene wat je niet in de hand hebt. Dat kan o.a.  je lijf zijn, je omgeving of de natuur..............allemaal mogelijke spiegels  die in trainingen en supervisie-trajecten een waardevolle bijdrage kunnen leveren.

In het kennismakingsgesprek stellen we een richtlijn voor het aantal sessies.